AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsünde kıl gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde veya ortak kaynak kullanımı gerektiren iş birliklerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek takdir edileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsün kıllandığını görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden kıl yolmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir