AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek bolluğun sürekli olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde sivilce görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir