AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, mutluluğunun katlanacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünün çıktığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kurt çıktığını görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet eder.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işarettir.

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir