AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kan geldiğini görmek

Kahve falında göğsünden kan geldiğini görmek

Kahve falında göğsünden kan geldiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında göğsünden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında göğsünden kan geldiğini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan gelmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt gelmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, onlardan taraf hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir