AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden akan sütü içmek

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, zor bir döneme gireceğine, hastalıkların kalmayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt içmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında akan süt görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt akan ırmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında memeden akan süt görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında akan su içmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında musluktan akan su içmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir