AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan su içmek

Kahve falında akan su içmek

Kahve falında akan su içmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayır duaları alınacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bunun da geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akan su içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında akan sudan su içmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında musluktan akan su içmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında akan su içmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan sudan içmek çok büyük özgüven kazanacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akan çamurlu su görmek daha fazla yakınlaşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalettir.

Kahve falında akan kirli su görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir