AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt akan ırmak

Kahve falında süt akan ırmak

Kahve falında süt akan ırmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt akan ırmak gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Kahve falında süt akan ırmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında akan ırmak görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında akan ırmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında ters akan ırmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında süt ırmağı görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sütten ırmak görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir