AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden akan süt görmek

Kahve falında memeden akan süt görmek

Kahve falında memeden akan süt görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulur.

Kahve falında memeden akan süt gördüyseniz:

  • Gereken uyarlamaları yapmalısınız.

Kahve falında memeden akan süt görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında süt akan ırmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında akan süt görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek maddi yükümlülüklerin artacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalettir.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek kötü günler görüleceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek başarıya giden yolların açık olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir