AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan süt görmek

Kahve falında akan süt görmek

Kahve falında akan süt görmek pişman olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında akan süt gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında memeden akan süt görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt akan ırmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında akan süt görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters akan ırmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında akan akarsu görmek eksiği kendinde bulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında akan deniz görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir