AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt içmek

Kahve falında göğsünden süt içmek

Kahve falında göğsünden süt içmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt içmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek içine fesat düşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden süt içmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağdığını görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü süt dolu görmek bereket ve zenginlik bulacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir