AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünden süt içmek

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işinden uzaklaşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt içmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir