AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan akan su içmek

Kahve falında musluktan akan su içmek

Kahve falında musluktan akan su içmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan akan su içmek gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Kahve falında musluktan akan su içmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında muslukta akan su görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak maddi gücünün eksileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Kahve falında musluktan akan su görmek sevap işlemek için uğraşacağına, kalp kıracağına delalet eder.

Kahve falında su akan musluk görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında musluktan su içmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muslukta su içmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine tabir olunur.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek bekârlığına da veda edeceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir