AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökhan özeni görmek

Kahve falında gökhan özeni görmek

Kahve falında gökhan özeni görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökhan özeni gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Kahve falında gökhan özeni görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde beze görmek işlerin de yolunda gideceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin göğsünü görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünün yandığını görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünde kitle görmek müjdeli haberler alacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir