AnaSayfa / Genel / Kahve falında damardan kan almak

Kahve falında damardan kan almak

Kahve falında damardan kan almak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında damardan kan almak gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Kahve falında kan ve damar görmek hayırla yad etmeye, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında damardan kan almak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damardan kan vermek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek hayır getirecek yollara girileceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında kan damarı görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında damardan kan aldırmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta damar görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında şah damarından vurulmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir