AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak damarı görmek

Kahve falında bacak damarı görmek

Kahve falında bacak damarı görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kurtuluşa kavuşacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında bacak damarı gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine delalet eder.

Kahve falında bacağında damar görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bacak damarlarını görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Kahve falında bacakta damar görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak damarları görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bacak damarı görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damar görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir