AnaSayfa / Genel / Kahve falında damarının şiştiğini görmek

Kahve falında damarının şiştiğini görmek

Kahve falında damarının şiştiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında damarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında damarının şiştiğini görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında damarın şiştiğini görmek onlara sanat öğreteceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında damardan kan vermek şansının kendinden yana olacağına, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında göğsünde damar görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında damar yolu açmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kolda damar görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kan ve damar görmek zor durumların biteceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir