AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve damar görmek

Kahve falında kan ve damar görmek

Kahve falında kan ve damar görmek borçlarının kapanacağına, sıkıntılarını atacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ibadete ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında kan ve damar gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek yeni insanlarla tanışacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kan ve damar görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damardan kan vermek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan damarı görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında damardan kan almak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damardan kan aldırmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil damar görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Kahve falında bacakta damar görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir