AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta damar görmek

Kahve falında bacakta damar görmek

Kahve falında bacakta damar görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kişinin yüzünün güleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında bacakta damar gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak damarları görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bacak damarı görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalettir.

Kahve falında bacakta damar görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bacağında damar görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bacak damarlarını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında kolda damar görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir