AnaSayfa / Genel / Kahve falında damar yolu açmak

Kahve falında damar yolu açmak

Kahve falında damar yolu açmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında damar yolu açmak gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Kahve falında damar yolu açmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şah damarını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında damardan iğne yaptırmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet eder.

Kahve falında şah damarı görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Kahve falında kalp damarı görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde damar görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Kahve falında kan damarı görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir