AnaSayfa / Genel / Kahve falında damarın şiştiğini görmek

Kahve falında damarın şiştiğini görmek

Kahve falında damarın şiştiğini görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damarın şiştiğini gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında damarın şiştiğini görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında damarının şiştiğini görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında kan ve damar görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damardan kan aldırmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak damarı görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde damar görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damardan iğne olmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir