AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde beze görmek

Kahve falında göğsünde beze görmek

Kahve falında göğsünde beze görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, yeni işler yapılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünde beze gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Kahve falında göğsünde beze görmek yorulacağına, kötü günlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında boynunda beze görmek onun zamanını çalacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında hamurdan beze yapmak her isteklerinin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta beze görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek bezesi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz beze sarılmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kafada beze görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur beze görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir