AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta beze görmek

Kahve falında bacakta beze görmek

Kahve falında bacakta beze görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bacakta beze gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bacakta beze görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda beze görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beze yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında beze yapmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yağ bezesi görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, mali krize gireceğine işarettir.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memede beze görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda beze görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir