AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek bezesi görmek

Kahve falında ekmek bezesi görmek

Kahve falında ekmek bezesi görmek geçim derdinin kalmayacağına, girişimlerde bulunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında ekmek bezesi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Kahve falında ekmek bezesi görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek sorunlarından kurtulacağına, onlarla ayrı düşeceğine inanılır.

Kahve falında hamur bezesi görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beze görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında boynunda beze görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda beze görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada beze görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir