AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda beze görmek

Kahve falında boynunda beze görmek

Kahve falında boynunda beze görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kariyerinin yükseleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda beze gördüyseniz:

  • Yapılacak yollar veya seyahatler görüntünüz veya farkındalığınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında boynunda beze görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beze yemek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına inanılır.

Kahve falında ekmek bezesi görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, dertlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında beze yapmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta beze görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında beze görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur bezesi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur beze görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir