AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurdan beze yapmak

Kahve falında hamurdan beze yapmak

Kahve falında hamurdan beze yapmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurdan beze yapmak gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Kahve falında hamurdan beze yapmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur beze yapmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur bezesi görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına inanılır.

Kahve falında hamur beze görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında beze yapmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, büyük özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altında beze görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir