AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada beze görmek

Kahve falında kafada beze görmek

Kahve falında kafada beze görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, işlerinde bereket olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına alamet eder.

Kahve falında kafada beze gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kafada beze görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, fakirliğinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beze yemek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yeni bir yol tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz beze sarılmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurdan beze yapmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda beze görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, yollarının açılacağına yorulur.

Kahve falında beze yapmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir