AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz beze sarılmak

Kahve falında beyaz beze sarılmak

Kahve falında beyaz beze sarılmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Kahve falında beyaz beze sarılmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında hamurdan beze yapmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynunda beze görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta beze görmek düşmanlarını alt edeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında hamur beze görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada beze görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir