AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur beze görmek

Kahve falında hamur beze görmek

Kahve falında hamur beze görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işaret eder.

Kahve falında hamur beze gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında hamur bezesi görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, geçim kaygısı duymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur beze yapmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur beze görmek dertlerine derman bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında hamurdan beze yapmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine işarettir.

Kahve falında beze görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz beze sarılmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altında beze görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir