AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü tıraş etmek

Kahve falında göğsü tıraş etmek

Kahve falında göğsü tıraş etmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü tıraş etmek gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Kahve falında göğsünü tıraş etmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Kahve falında göğsü tıraş etmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu tıraş etmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tıraş etmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla tıraş olmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir