AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında erkeği tıraş etmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek kısmetsizlik yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği tıraş etmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tıraş olduğunu görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tıraş olacağını görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadını tıraş etmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, neredeyse kahrolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir