AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında başkasını tıraş olurken gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek başarılı işlere imza atılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya tabir olunur.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek huşu içinde devam edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olurken dua etmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini traş olurken görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü traş olurken görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir