AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu tıraş etmek

Kahve falında kolunu tıraş etmek

Kahve falında kolunu tıraş etmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çok yükseleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu tıraş etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu tıraş etmek ticaretin önünün açılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kolu tıraş etmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tıraş olacağını görmek ün salacağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Kahve falında kaslari tıraş etmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir