AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıraş etmek

Kahve falında tıraş etmek

Kahve falında tıraş etmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinden de geri kalacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tıraş etmek gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek çaresiz hallere düşeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalını tıraş etmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, rızıksız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tıraş olmak rızık eksikliği yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları tıraş etmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tıraş edildiğini görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir