AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü tıraş etmek

Kahve falında göğsünü tıraş etmek

Kahve falında göğsünü tıraş etmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çaresiz hallere düşeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünü tıraş etmek gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında göğsü tıraş etmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü tıraş etmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek yüzlerin asılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tıraş olduğunu görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vücudunu tıraş etmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları tıraş etmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kadının tıraş olmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir