AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla tıraş olmak

Kahve falında bıçakla tıraş olmak

Kahve falında bıçakla tıraş olmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, iyi konumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla tıraş olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında tıraş bıçağı görmek el üstünde tutulacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla tıraş olmak refah düzeyinin artacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında tıraş bıçağı almak tartışmalar yaşanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tıraş makinesi görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir