AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kolu tıraş etmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu tıraş etmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek ufkunun açılacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek dinini yaşayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıllarını tıraş etmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaslari tıraş etmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir