AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü mor görmek

Kahve falında göğsü mor görmek

Kahve falında göğsü mor görmek azap çektiğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sevilen birinin geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsü mor gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Kahve falında göğsünde morluk görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında göğsü mor görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü morarmış görmek hastalıklarının iyileşeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında gök kapısını görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi görmek elinin sıkışacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten yıldız toplamak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında göğse yaslanmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir