AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten yıldız toplamak

Kahve falında gökten yıldız toplamak

Kahve falında gökten yıldız toplamak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, kem gözlere gelineceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, dinamik olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında gökten yıldız toplamak gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Kahve falında gökten yıldız toplamak her zaman el üstünde tutulacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte yıldızlar görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek huzurlu günlerin biteceğine, hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, şeref ve rütbeye delalet eder.

Kahve falında gökte yıldız görmek büyük işlere girileceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yıldız toplamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden yıldız toplamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir