AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü morarmış görmek

Kahve falında göğsünü morarmış görmek

Kahve falında göğsünü morarmış görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü morarmış gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Kahve falında göğsü mor görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, onlardan taraf hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünü morarmış görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde morluk görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı yorulur.

Kahve falında göğsünden bıçaklandığını görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünü sıkmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökhan ismini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir