AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, korkularının üzerine gideceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında göğsünde kurşun görmek iş yaşantısında hırslanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kötü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tek kurşunla vurulmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağından kurşunla vurulmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çıkış yolları bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir