AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde morluk görmek

Kahve falında göğsünde morluk görmek

Kahve falında göğsünde morluk görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin duracağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında göğsünde morluk gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında göğsünde morluk görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, aile hayatlarını bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü mor görmek umutlarını yitireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü morarmış görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökhan özeni görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göktaşı yağmuru görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü yalamak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir