AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğse yaslanmak

Kahve falında göğse yaslanmak

Kahve falında göğse yaslanmak işlerinin sarpa saracağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kazanılan paranın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğse yaslanmak gördüyseniz:

  • Hiç farkında olmadan yeteneklerinizi değerlendirmenizi sağlayacak yöntemler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında göğsüne yaslanmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında göğse yaslanmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında yasin suresini ezberlemek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, şartlarının da zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında yasin okuyamamak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir