AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök kapısını görmek

Kahve falında gök kapısını görmek

Kahve falında gök kapısını görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gök kapısını gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gök kapısı görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gök kapısını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında göğsünü emdirmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gök görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir