AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı bebek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünde kıl olduğunu görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir