AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek göğsünde kıl gördüyseniz:

  • Zamanınızı önemli ilişkilerinize, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere veya eğitimlere ya da iş hayatınızla ilgili bilgi arttırıcı egzersizlere ayırmalısınız.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü kıllı görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir