AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında göğsü kıllı kadın gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar veya konularda yavaşlama görülebilir.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek hayırsız olaylar yaşayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerindeki karın artacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, güzel günler için yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden kıl yolmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir