AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde kıl olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde kıl olduğunu görmek

Kahve falında göğsünde kıl olduğunu görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında göğsünde kıl olduğunu gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen veya size sunulan yeni fikirlerin mantıklı veya uygulanabilir olup olmadığından emin olmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde kıl olduğunu görmek eşi tarafından yüceltileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde kıl görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir