AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, dertlerinin günden güne artacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Kahve falında kıllı erkek göğsü gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek derde ve kedere düşeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllanmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında göğsünde kıl görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göğsünü kıllı görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işarettir.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir