AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü kesmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde kıl görmek aç kalacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek adını aklamayı başaracağına, kısa zamanda çok yol alınacağına işaret eder.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, iyi şartlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllanmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir