AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsüne dokunmak

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, hayırlı işlere imza atacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, hasta ve zor geçireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak gelişiminin hız kazanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında göğse dokunmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğe dokunmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın organına dokunmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir